Første gang du starter Ease CheckIn må du opprette en ny konto.

1. Velg Ny konto.
  2. Velg det Land du skal bruke Ease CheckIn i og godkjenn vilkårene. Trykk på Neste.
  3. Skriv inn påkrevd informasjon nødvendig for å komme i gang med Ease CheckIn:
    • Ditt HMS-kortnummer.
    • Din Fødselsdato.
    • Din arbeidsgiver Organisasjonsnummer og Firmanavn.
    OBS! Om arbeidsgiver ikke er registrert i Norge, endre organisasjonsnummerets format ved hjelp av lenken. Velg land og fyll inn utenlandsk versjon av organisasjons nummer.
    Trykk på Neste.
  4. Skriv inn dine personopplysninger. Trykk på Neste.
  5. Fyll i navn og telefonnummer til Nærmeste pårørende. Trykk på Neste.
    OBS! Nærmeste pårørende vises i oppsamlingslisten ved ulykke på arbeidsplassen.
  6. Skriv inn dine kontoopplysninger. Din e-postadresse brukes som kontakt og som sikkerhet, for eksempel ved å tilbakestille passord. Trykk på Neste.
  7. Skriv inn ditt Mobiltelefonnummer. Det brukes som kontaktopplysning og som sikkerhet i forbindelse med å tilbakestille passord. Trykk på Neste.
    TIPS! Velg, om det er mulig, et mobiltelefonnummer som brukes over tid uansett arbeidsgiver.
  8. Du må godkjenne ditt mobiltelefonnummer. Åpne SMS’en som sendes til deg. Bruk den firesifrede koden og skriv denne inn i appen for å godkjenne ditt nummer