Som bruker er det enkelt å registrere tilstedeværelsen i appen Ease CheckIn:

• Inn- og utsjekk gjøres med et tastetrykk på smarttelefonen.
  • Byggeplasser hvor du er registrert i mannskapslisten vises automatisk i appen.
  • På de byggeplass/anleggsplass som tillater det, kan du selv legge til deg i mannskapslisten via appen.

Ease CheckIn er gratis å laste ned:

Vær OBS på følgende når du oppretter din app-bruker

Brukeren er personlig og koblet til ditt personnummer. Ved bytte av arbeidsgiver/kontaktopplysninger/kort må du selv oppdatere disse opplysningene på din bruker i appen. Du kan ikke opprette flere brukere med samme personnummer.

Brukernavnet koblet til app-brukeren velger du selv når du oppretter brukeren. Derfor er det ikke nødvendigvis innehaver av brukerens mailadresse som er brukernavnet.

Passordet må inneholde minst 6 tegn og kan ikke inneholde mellomrom.

Aktivering

For at appen skal kunne brukes på byggeplassen/anleggsplassen må den først aktiveres i Ease. Det gjøres av plassadministratøren på den aktuelle byggeplassen/anleggsplassen. Henvend deg til plassadministratøren, som vanligvis er personen som er ansvarlig for byggeplass/anleggsplassen. Les mer om hvordan appen aktiveres her?