For å registrere din tilstedeværelse i byggeplassens mannskapsliste skal du sjekke inn når du ankommer og sjekke ut når du forlater den.

1. Gå til Mine arbeidsplasser. Velg den arbeidsplassen du ønsker å sjekke inn på. Nå vises arbeidsplassens navn, adresse og entreprenør.
  2. Sveip den grønne knappen til høyre for å Sjekke inn. Du sjekkes nå inn på arbeidsplassen.
  3. Sveip den blå knappen til venstre for å Sjekke ut. Du sjekkes nå ut av arbeidsplassen.

OBS! En del arbeidsplasser krever GPS-posisjon ved innsjekk og da kan det ta lengre tid å sjekke inn ettersom din posisjon skal bestemmes. Alle arbeidsplasser som krever GPS-posisjon viser informasjon om dette ved innsjekk.

OBS! Øverst i grensesnittet vises arbeidsplassens navn, og tid for inn- og utsjekk.
TIPS! Du kan også legge til en widget for appen på startskjermen din, på denne måten kan du raskt og enkelt sjekke inn og ut uten å måtte åpne selve appen.