För att lättare visualisera listan med underleverantörer kan du filtrera den. Det finns två sätt att filtrera: dels genom att lägga till filter, och genom att temporärt inaktivera och aktivera kvalificeringsreglerna.

Lägg till filter

Ovanför listan med underleverantörer hittar du knappen Lägg till filter. Avänd denna för att lägga till det filter du vill applicera på din lista.

• Senast aktiva
    Välj bland alternativen Aktiva när som helst, Senaste 6 månaderna, Senaste 30 dagarna och Senaste 7 dagarna.
  • Företagsform
    Välj bland alternativen Alla företagsformer, Aktiebolag, Enskilda näringsidkare, Handelsbolag/Kommanditbolag, Annan företagsform och Okänd företagsform.
  • Land
    Välj bland alternativen Alla länder eller markera specifika länder.
  • Arbetsplats
    Välj bland alternativen Alla arbetsplaster eller välj specifika arbetsplatser.
  • Bransch
    Filtrera med branschkod eller namn på bransch.

Inaktivera och aktivera kvalificeringsregler

Du kan även filtrera listan genom att temporärt inaktivera och aktivera kvalificeringsreglerna. För att på så sätt visualisera vilka underleverantörer som exempelvis lever upp till en viss regel. Detta gör du genom att klicka på det gröna reglaget vid regeln i fråga under Kvalificeringsregler till vänster i gränssnittet.