Kortin tiedot luetaan Infobric Easeen kortinlukijan ja siihen liittyvän ohjelmiston sekä ohjainten avulla. Lataa ja asenna ohjaimet ja asenna sen jälkeen Simple Infobric Reader.

HUOM! Asennus vaatii käytettävälle tietokoneelle admin-oikeudet. Jos työskentelet etätyöpöydän kautta (esim. Citrix) sinun tulee ajaa ohjelma lähitietokoneellesi. Älä liitä kortinlukijaa tietokoneeseen, ennen kuin kaikki tarvittavat ohjelmat on asennettu.

Ohjeet

1. Lataa ja asenna sopivat ohjaimet käyttöönotettavalle kortinlukijalle:

Valkoinen/Harmaa kortinlukija

Musta/Harmaa kortinlukija Windows 7

32-bit versio (x86)
    64-bit versio (x64)
    Musta/Harmaa kortinlukija Windows 8 ja Windows 10

32-bit versio (x86)
    64-bit versio (x64)

2. Lataa ja asenna Simple Infobric Reader:
  3. Liitä kortinlukija tietokoneeseen.
  4. Avaa lukijan ohjelmisto klikkaamalla käynnistysvalikkoa, avaa kansio Infobric ja klikkaa Simple Infobric Reader.