Simple Infobric Reader sovelluksella voit rekisteröidä kortteja työmaallesi käyttäen USB-kortinlukijaa. Tässä ohjeet sovelluksen asentamiseen.

Simple Infobric Reader -sovelluksen asennus

Simple Infobric Reader toimii Windows 7:ssa, 8:ssa, 10:ssä ja 11:ssä (64- ja 32-bittisessä). Jos työskentelet etätyöpöydän kautta (esim. Citrixin kautta), asenna ohjelma paikalliseen tietokoneeseesi sen sijaan.

1. Lataa:
    Simple Infobric Reader 2.35
  2. Asenna ohjelma. Huomaa, että asentaminen vaatii pääkäyttäjän oikeudet. Jos sinulla ei ole näitä oikeuksia, ota yhteyttä IT-tukeen.
  3. Käynnistä Simple Infobric Reader sovellus napsauttamalla Aloitusvalikkoa ja etsimällä Infobric SIR.
  4. Liitä kortinlukija tietokoneeseesi. Jos sinulla on kannettava tietokone ja telakka, liitä lukija suoraan tietokoneeseen.
  5. Yhteyden muodostuminen lukijaan saattaa kestää noin minuutin.
  6. Kun lukija on yhdistetty, voit alkaa lukea kortteja.

Eikö sovellus löytänyt liitettyä lukijaa? Tietokoneeltasi puuttuu todennäköisesti lukijan vaatimat ajurit. Ohjeet niiden asentamiseen alla.

Ajurin asennus

Useimmissa tapauksissa ajuri asentuu tietokoneelle automaattisesti kun lukija kytketään tietokoneeseen, ja Simple Infobric Reader saa yhteyden USB-lukijaan. Mikäli näin ei kuitenkaan tapahdu, voit asentaa ajurin manuaalisesti. Tarkista alla olevasta luettelosta oikea ajuri. Tarkista mallinumero, joka on merkitty laitteen pohjaan.

Omnikey 5421

Omnikey 5421-ajuri

Ajuri on yhteensopiva Windows 8:aan, 10:een ja 11:een (64-bittiseen). Mikäli ajuri ei toimi tietokoneessasi, valitse alta yhteensopiva käyttöjärjestelmäversio:

Omnikey 5422

Omnikey 5422-ajuri

Ajuri on yhteensopiva Windows 8:aan, 10:een ja 11:een (64-bittiseen). Mikäli ajuri ei toimi tietokoneessasi, valitse alta yhteensopiva käyttöjärjestelmäversio:

Omnikey 5321

Omnikey 5321 -ajuri

Ajuri on yhteensopiva Windows 8:aan, 10:een ja 11:een (64-bittiseen), jota useimmat käyttävät. Mikäli ajuri ei toimi tietokoneessasi, valitse alta yhteensopiva käyttöjärjestelmäversio: