För inläsning av kort till Infobric Ease används kortläsare med tillhörande program och drivrutiner. Ladda ner och installera drivrutiner och installera sedan Simple Infobric Reader.

OBS! Installationen kräver administratörsrättigheter på aktuell dator. Om du arbetar via fjärrskrivbord (t.ex. via Citrix) ska du köra programmet på din lokala dator istället. Koppla inte in kortläsaren i datorn förrän du har installerat alla nödvändiga program.

Anvisningar

1. Ladda ner och installera drivrutiner beroende på kortläsartyp:

Vit/Grå kortläsare

Svart/Grå kortläsare Windows 7 (32-bit)

Svart/Grå kortläsare Windows 7 (64-bit)

Svart/Grå kortläsare Windows 8/10 (32-bit)

Svart/Grå kortläsare Windows 8/10 (64-bit)

2. Ladda ner och installera Simple Infobric Reader: LADDA NER SIMPLE INFOBRIC READER

3. Koppla in kortläsaren i datorn.

4. Starta kortläsningsprogrammet genom att klicka på Startmenyn,
öppna upp mappen Infobric och klicka på Simple Infobric Reader.

OBS! Simple Infobric Reader kan användas på en dator med x86- eller x64-processor. Det finns för närvarande inget stöd för ARM-processorer.