För att ange din närvaro i arbetsplatsens personalliggare ska du checka in när du kommer till arbetsplatsen och checka ut när du lämnar.

1. Gå till Mina arbetsplatser. Välj den arbetsplats du vill checka in på. Nu visas arbetsplatsens namn, adress och entreprenör.
  2. Svep den gröna knappen åt höger för att Checka in. Du checkas nu in på arbetsplatsen.
  3. Svep den blå knappen åt vänster för att Checka ut. Du checkas nu ut från arbetsplatsen.

OBS! En del arbetsplatser kräver GPS-position vid incheckning och då kan det ta längre tid att checka in eftersom din position ska fastställas. Alla arbetsplatser som kräver GPS-position visar information om detta vid incheckning.

OBS! I gränssnittet visas arbetsplatsens namn, samt tid för senaste in- eller utcheckning.

TIPS! Du kan även lägga till en widget för appen på din hemskärm om du har en telefon som kör Android, från vilken du kan checka in och ut snabbt och enkelt utan att behöva öppna appen.