Infobric är här för att hjälpa dig med alla dina frågor och funderingar. Nedan hittar du användbara hjälpartiklar.

Jag har bytt företag, mail och telefonnummer.

Om du inte längre kommer åt dit konto är risken stor att dina kontaktuppgifter är ur bruk, kontakta oss via chatten så hjälper vi dig att uppdatera uppgifterna så att du därefter kan återställa ditt lösenord. Verifiering sker via Bank-ID.

Läs kort till profil.

Läsning av kort sker via trådlös NFC. Säkerställ så att din telefon har stöd för NFC och att det är aktiverat.

PIN-kod till ID06-kortet.

Din PIN-kod till kortet efterfrågas efter lyckad inläsning, du hittar din 6-siffriga PIN-kod på ID06-portalen.

Mitt företagsnamn dyker inte upp.

Om du uppdaterat alla dina uppgifter och sparat utan att företagsnamnet uppdateras korrekt, ta kontakt med oss via chatten så hjälper vi dig.

Om du inte hittar svaret på din fråga, rekommenderar vi att du använder vår chattfunktion för att komma i kontakt med supporten. I vissa fall kan du bli uppmanad att använda ditt Bank-ID för att verifiera din identitet. Chatten finns nere i höger hörn på denna sida.

Kontaktuppgifter om du hellre vill kontakta oss per telefon eller via mail.

Fördjupa dig i vårt kompletta artikelutbud om Ease Checkin, som vi samlat nedan.