Om du har ett konto i Ease CheckIn kan du logga in. Gör så här:

1. Tryck på Logga in

2. Skriv in ditt användarnamn och lösenord

3. Tryck på Logga in

Glömt inloggningsuppgifter?

Om du har glömt ditt användarnamn eller lösenord gör du så här för att återställa det:

1. Tryck på Glömt dina inloggningsuppgifter?

2. Välj vilken kontouppgift du vill använda för att identifiera dig och återställa ditt lösenord; Mobiltelefonnummer, E-postadress eller Användarnamn. Notera att denna uppgift måste stämma överens med informationen som du tidigare registrerat i appen.

3. Ange ditt mobiltelefonnummer, e-postadress eller användarnamn beroende på vad du valt.

4. Tryck på Skicka återställningsinstruktioner

OBS! Om du väljer alternativet Användarnamn, får du därefter välja om du vill ha återställningskoden via e-post eller sms.

5. Skriv in den femsiffriga kod du får via sms eller e-post i appen.

6. Skriv in nytt lösenord, bekräfta det nya lösenordet och tryck sedan på Spara nytt lösenord för att spara lösenordet. Lösenordet är nu bytt och du kan använda det för att logga in.

OBS! Om e-postmeddelandet inte kommer fram, kontrollera om brevet ligger bland skräppost eller spam.