När du skall ange vem som är ansvarig för personalliggaren på arbetsplatsen finns två val: Byggherre/Beställare eller Entreprenör.

Så här gör du för att ange vem som skall vara ansvarig:

1. Gå till site.infobric.com.
  2. Välj den arbetsplats som du vill ange ansvaret för i fältet Arbetsplats uppe till vänster i menyn.
  3. Klicka på alternativet Arbetsplatsinställningar längst upp i gränssnittet.
  4. Välj alternativet Personalliggare.
  5. Bocka i vem skall ha ansvar för personalliggaren.
  6. Spara och Stäng.

Denna information kan även anges när du anmäler att arbetsplatsen ska startas i Infobric Site. Är det Infobric som ska starta arbetsplatsen anger du det i arbetsplatsdokumentationen.