Ditt Ease CheckIn är personligt och kopplat till ditt personnummer, och det går inte att skapa flera konton med samma personnummer. Vid byte av arbetsgivare behöver man själv uppdatera sina personliga uppgifter på sitt konto i appen, bland annat mobilnummer, e-postadress och arbetsgivare. Mobilnummer och e-postadress är särskilt viktiga då de används i säkerhetssyfte, till exempel för att återställa ditt lösenord. Se därför till att mobilnummer och e-postadress är bestående över tid, oavsett aktuell arbetsgivare. Du kan med fördel använda privata e-postadresser och mobilnummer.

OBS! Användarnamnet kopplat till app-kontot väljer du själv när du skapar kontot. Det är således inte nödvändigtvis kontoinnehavarens mailadress som är användarnamnet. Du kan inte använda bara användarnamnet för att återställa ditt lösenord, utan återställningslänken skickas via mail eller SMS.

OBS! Om du vill kan du radera ditt app-konto innan du byter arbetsgivare. Då friställer du ditt personnummer och kan skapa ett nytt konto när du är på plats på din nya arbetsplats. Läs hur du gör här.