Lägg till personer automatiskt från appen

Platsadministratören kan ställa in att personer ska läggas till automatiskt i appen Ease CheckIn. Personerna läggs då automatiskt till i personalliggaren första gången de checkar in med appen. Platsadministratören aktiverar funktionen i Infobric Ease.

1. Gå till site.infobric.com.
  2. Klicka på Arbetsplatsinställningar och sedan Ease CheckIn.
  3. Kryssa sedan i rutan Tillåt att personer läggs till automatiskt från Ease CheckIn.
  4. Spara och stäng.

När personerna sedan laddat ner appen och registrerat sitt konto, kan de enkelt söka fram arbetsplatsen och checka in. Vid första incheckningen läggs de till automatiskt i personalliggaren för arbetsplatsen.

Checka in/ut andra personer på arbetsplatsen

Platsadministratören kan ställa in att personer har möjlighet att checka in/ut andra personer på arbetsplatsen i appen Ease CheckIn. Platsadministratören aktiverar funktionen i Infobric Site.

1. Gå till site.infobric.com.
  2. Klicka på Arbetsplatsinställningar och sedan Ease CheckIn.
  3. Kryssa sedan i rutan Tillåt att personer kan checka in och ut andra personer på arbetsplatsen.
  4. Spara och stäng.

Det är därefter möjligt för personer att checka in eller ut andra personer på arbetsplatsen. Notera dock att dessa personer behöver ge sin tillåtelse till att någon annan checkar in och ut dem.