Som Systemadministratör kan du själv skapa nya arbetsplatser. Det är en intuitiv process där du följer guiden steg-för-steg till dess att arbetsplatsen är skapad. Så här gör du för att skapa en ny arbetsplats.

1. Välj huvudmenyalternativet Arbetsplatser nere till vänster.
  2. Klicka på Ny uppe till vänster.
  3. Skriv in alla obligatoriska uppgifter om projektet.
  4. Klicka på Nästa.
  5. I nästa steg fyller du i Byggarbetsplats-id och vem som är ansvarig för personalliggaren.
  6. Klicka på Nästa.
  7. Om du vill aktivera appen Ease Checkin för arbetsplatsen gör du det här och fyller i nödvändig information.
  8. Klicka på Nästa.
  9. Komplettera sedan Faktura- och betalningsinformation för arbetsplatsen.
  10. Klicka på Nästa.
  11. Välj vilket produktpaket som ska gälla för arbetsplatsen. Standard är aktiverat som utgångspunkt, men du kan byta till Basic eller Plus i det här skedet om du vill.
  12. Klicka på Nästa.
  13. Placera arbetsplatsen i en arbetsplatsgrupp om så önskas.
  14. Klicka på Nästa.
  15. Avslutningsvis lägger du till Platsadministratörer och Konfiguratörer för arbetsplatsen.
  16. Tryck sedan på Skapa arbetsplats för att slutföra och komma igång med din arbetsplats.

OBS! En Platsadministratör är en person som hanterar systemet på arbetsplatsen, till exempel en platschef.

OBS! En Konfiguratör är en person som lägger till och tar bort enheter på ar arbetsplatsen, till exempel en installatör.