Platsadministratören kan ställa in att personer ska läggas till automatiskt i appen Ease CheckIn. Personerna läggs då automatiskt till i personalliggaren första gången de checkar in med appen. Platsadministratören aktiverar funktionen i Infobric Site.

1. Gå till site.infobric.com.
  2. Klicka på Arbetsplats och sedan Ease CheckIn
  3. Kryssa sedan i rutan Tillåt att personer läggs till automatiskt från Ease CheckIn
  4. Spara.

När personerna sedan laddat ner appen och registrerat sitt konto, kan de enkelt söka fram arbetsplatsen och checka in. Vid första incheckningen läggs de till automatiskt i personalliggaren för arbetsplatsen.