Läsnäoloseuranta, laitehallinta sekä kulkuoikeuksien hallinta tapahtuu Infobric Ease verkkopalvelun kautta. Palvelun avulla voit hallita mitä kulunhallintalaitteita työmaallasi on, keillä henkilöillä on oikeus työmaalle, rekisteröidä läsnäolotietoa sekä hallita työmaata kokonaisuutena.

Työmaan perustaminen Infobric Easeen

Perustaaksesi työmaan Infobric Easeen, lähetä työmaan perustiedot sekä työmaan pääkäyttäjien/konfiguraattoreiden tiedot helppokäyttöisen web-lomakkeemme kautta. Jokaiselle työmaan käyttäjälle luodaan henkilökohtaiset kirjautumistunnukset, jotka toimitetaan asianosaisille sähköpostitse työmaan perustamisen yhteydessä. Työmaa perustetaan Infobric Ease palveluun 1-2 arkipäivän kuluessa työmaan perustietojen vastaanottamisesta.

Perusta työmaa

Etkö ole saanut kirjautumistunnuksiasi?

Ole yhteydessä asiakaspalveluumme support@infobric.fi mikäli et ole vastaanottanut kirjautumistietojasi sähköpostitse. Palvelemme suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.