Jotta henkilöt voivat leimata itsensä työmaalle, on heidät aluksi rekisteröitävä työmaan työntekijöiksi. Työntekijöiden lisääminen onnistuu työmaan pääkäyttäjän toimesta Infobric Ease palvelun kautta, tai suoraan Regbox 240 leimauspäätteeltä.

• Työmaan pääkäyttäjä voi lisätä henkilöitä Infobric Ease palvelun kautta lukemalla henkilön Valttikortin, hakemalla olemassa olevista henkilöistä (edellyttää henkilön aiemmin olleen jollakin muulla työmaalla), tai kirjaamalla tiedot manuaalisesti.
  • Työmaan pääkäyttäjä voi määrittää Regbox 240 leimauspäätteen rekisteröimään henkilöt automaattisesti Valttikortin luetuksen yhteydessä. Henkilö lisätään työmaalle ”automaattisesti lisättynä”, jolloin hänellä ei läsnäololeimauksen lisäksi ole muita oikeuksia.

Henkilöiden lisääminen web-portaalin kautta

Ohjeet:

1. Kirjaudu ease.infobric.fi palveluun omalla käyttäjätunnuksellasi ja salasanallasi.
  2. Valitse vasemmasta yläkulmasta työmaa jolle haluat lisätä henkilöitä.
  3. Valitse Henkilöt välilehti vasemmasta alakulmasta.
  4. Luo ensin haluamasi määrä henkilöryhmiä valitsemalla yläreunan valikosta Henkilöryhmät. Avautuneesta ikkunasta voit lisätä, poistaa sekä muokata henkilöryhmiä. Henkilöryhmillä hallitaan mm. henkilöiden kulkuoikeuksia työmaalle
  5.  Lisättyäsi ryhmät, valitse ”Sulje ikkuna
  6. Valitse ylävalikosta ”Lisää” Valitse haluamasi tapa lisätä uusi henkilö: ManuaalisestiKortinlukijasta tai Hakemalla.
  7. Seuraa ikkunaan avautuvia ohjeita henkilön lisäyksessä. HUOM! Lisätessäsi henkilöitä kortinlukijalla, tulee tietokoneeseen olla asennettuna kortinlukijan vaatimat ajurit ja ohjelmisto. Lue lisää täältä.
  8. Lisättyäsi kaikki tarvittavat henkilöt, valitse ylävalikosta ”Päivitä yksiköt”, jolloin kaikki muutokset päivitetään työmaalla oleville laitteille.

Henkilöiden automaattinen lisäys Regbox 240 leimauspäätteellä

Ohjeet:

1. Kirjaudu ease.infobric.fi palveluun omalla käyttäjätunnuksellasi ja salasanallasi
  2.  Valitse vasemmasta yläkulmasta työmaa jolle haluat aktivoida henkilöiden automaattisen lisäyksen.
  3.  Valitse ylävalikosta ”Työmaa”, Asetukset osiosta.
  4. Valitse avautuneesta ikkunasta Lisäasetukset, Asetukset osiosta. Avautuneesta osiosta aktivoi ”Salli henkilöiden automaattinen lisääminen”.
  5.  Tallenna muutokset ”Tallenna ja sulje”-painikkeella.
  6. Viimeistele muuokset valitsemalla ylävalikosta ”Päivitä yksiköt”, jolloin kaikki muutokset päivitetään työmaalla oleville laitteille.
  7. Jatkossa henkilöiden luettaessa Valttikorttinsa ensimmäisä kertaa Regboxilla, heidät lisätään työmaalle ”Automaattisesti lisätty”-henkilöryhmään.

Infobric Ease pikaohje