Du kan stille inn Infobric Site slik at personer kan registrere seg automatisk på arbeidsplassen, uten at de må registrere sitt HMS-kort på forhånd. Denne innstillingen gjøres av plassadministratoren på følgende måte:

1. Velg Arbeidsplass i verktøyfeltet.
  2. Gå til Arbeidsplassinnstillinger på menylinjen i høyre hjørne.
  3. I det neste vinduet som kommer opp klikker du Avansert. Still inn på automatisk registrering som vist på skjermbildet under.
  4. På skjermbildet under vises standardinnstillinger – disse kan du endre hvis du ønsker det.