Om behovet dukker opp finnes det mulighet til å endre språket på din reg- og/eller kontrollboks til engelsk. Informasjons- og feilmeldinger vises da på engelsk. Det kan stilles inn ved installasjon av en konfigurator, eller gjøres i etterkant av en plassadministrator. For å endre språk gjør du følgende:

1. Gå til site.infobric.com og logg inn med ditt brukernavn og passord.
  2. Velg aktuell arbeidsplass i feltet Arbeidsplasser øverst i menyen.
  3. Klikk på Enheter nederst i hovedmenyen. Nå vises alle tilgjengelige enheter på arbeidsplassen.
  4. Marker den enheten du vil endre språk til i listen.
  5. Velge Åpne eller dobbelklikk på enheten i listen.
  6. Gå til Avansert i Vise-feltet.
  7. Velg ønsket språk under Øvrig.
  8. Klikk på Lagre og avslutt i menyen når du er ferdig. Vinduet stenges.
  9. Klikk på Oppdatere enheter i menyen for å distribuere endringer til enheten ute på arbeidsplassen.