Din Ease CheckIn er personlig og knyttet til personnummeret ditt, og det er ikke mulig å opprette flere kontoer med samme personnummer. Ved bytte av arbeidsgiver må du selv oppdatere personopplysningene dine på kontoen din i appen, inkludert mobilnummer , e-postadresse og arbeidsgiver. Mobilnummer og e-postadresse er spesielt viktige da de brukes av sikkerhetshensyn, for eksempel for å tilbakestille passordet ditt. Sørg derfor for at mobilnummer og e-postadresse er permanente over tid, uavhengig av nåværende arbeidsgiver. Du kan med fordel bruke privat e-postadresser og mobilnummer.

INFO! Du velger selv brukernavnet knyttet til appkontoen når du oppretter kontoen. Det er dermed ikke nødvendigvis kontoinnehaverens e-postadresse som er brukernavnet. Du kan ikke bare bruke brukernavnet til å tilbakestille passordet ditt, men tilbakestillingslenken sendes via e-post eller SMS.

INFO! Hvis du vil, kan du slette appkontoen din før du bytter arbeidsgiver. Du fritar da personnummeret ditt og kan opprette ny konto når du er på plass på din nye arbeidsplass.