Med Infobric Regboks oppfyller du de nye endringene i byggherreforskriften. Her gir vi deg en guide til hvordan du kommer i gang med å bruke boksen, og hvordan du på en enkel måte kan registrere de ansatte. Med Regboksen kan alle som er i arbeid på byggeplassen hver dag registrere sin tilstedeværelse, samt at listene lagres og oppdateres automatisk.

Slik kobler du opp Regboksen

For å koble Regboksen opp mot byggeplassen din, logger du deg inn i webtjenesten Infobric Site. Du velger deretter hvilken arbeidsplass du vil koble deg til og trykker “enheter”.

Deretter trycker du “ny” og taster inn ID-nummeret som står på Regboksen. Velg enhetstype “registreringsstasjon” og velg “Regboks 240”. Skriv inn navnet du vil gi enheten.

Slik legger du til de ansatte i Infobric Site

Nå kan du legge inn navnene på personene som skal kunne registrere seg med HMS-kortet på Regboksen. Dette gjøres enten automatisk på selve Regboksen eller manuelt fra PC.

Automatisk registrering av brukerne

Vil du ha en enkel og tidsbesparende løsning setter du Regboksen i automatisk-modus. Gå til “innstillinger” – “arbeidsplass” – og klikk “avansert”, deretter “øvrig” og huk av for å tillate at personer legges til automatisk med kort. Personene som er i arbeid på byggeplassen legges nå automatisk til når de registrerer seg på arbeidsplassen første gang.

Legg in de ansatte manuelt i Infobric Site

Om du selv vil bestemme hvem som skal kunne registrere seg i Regboksen kan du legge til disse personene manuelt.

Det første du gjør er å opprette en persongruppe for prosjektet ditt, gå til “personer” og velg “persongrupper”. Her kan du legge till, trekke fra, endre eller sortere grupper i prosjektet.

Nå kan du legge till personer i prosjektet. Klikk “legg til” og deretter kan du velge om du vil gjøre dette manuelt, fra kortleser som er koblet til datamskin eller gjennom søk.

Nå er du klar til å starte Regboksen

Når du er ferdig oppdaterer du enheten igjen. Når du starter maskinen for første gang på byggeplassen vil du se navnet “arbeidsplassen” i displayet. Nå har du fått en elektronisk mannskapsliste som oppfyller kravene i byggherreforskriften og gir deg full kontroll på byggeplassen din.

Trenger du hjelp kan du kontakte support på e-post eller telefon 400 01 451.

Du kan både leie fra våre partnere, eller kjøpe en Regboks fra oss.