Det er mulig å aktivere krav til tilstedeværelse innenfor geofence når du sjekker inn med Ease CheckIn-appen. Hvis denne funksjonen brukes på arbeidsplassen din, vil geofence bli brukt for å sikre fysisk tilstedeværelse på arbeidsplassen før innsjekking. Ett eller flere geofence-områder kan defineres og da må personer som skal sjekke inn på arbeidsplassen med Ease CheckIn være innenfor disse områdene. Hvis du ikke er innenfor området, vises et kart i appen med forespørsel om å flytte til området for å fullføre innsjekkingen.

For å sjekke inn på en arbeidsplass som krever tilstedeværelse innenfor geofence, fortsett som følger:

1. Gå til Mine arbeidsplasser. Velg arbeidsplassen du vil sjekke inn på. Arbeidsplassens navn, adresse og entreprenør vises nå.
  2. Sveip den grønne knappen til høyre for å Sjekke inn. Befinner du deg innenfor geofence-området vil du bli sjekket inn på arbeidsplassen. Hvis du ikke er innenfor området vil et kart dukke opp i appen, og du vil bli bedt om å bevege deg nærmere arbeidsplassen og det definerte området og prøve på nytt.

INFO! Kontroll av posisjon gjøres i forbindelse med innsjekk. Deretter foretas et oppslag hvor posisjonen kontrolleres og bestemmes. Appen sjekker derfor ikke kontinuerlig brukernes posisjon.

INFO! For arbeidsplasser som krever tilstedeværelse innenfor et geofence, kan ikke appens widget brukes til innsjekking. Innsjekking må da gjøres via appen.

INFO! Personer som ikke har mobiltelefon med støtte for lokaliseringstjenester vil ikke kunne sjekke inn på arbeidsplasser som bruker geofence.

INFO! Når du setter opp posisjonstjenester for Ease CheckIn kan du med fordel velge alternativet for å aktivere posisjonstjenester mens appen er i bruk.