For at personene på arbeidsplassen skal bli registert tilstede via for eksempel en regboks, må de legges til i personaljournalen for arbeidsplassen. Personer kan legges til manuelt eller automatiskt:

Slik gjør du:

• Den som er plassadministrator kan legge till personene via nettjenesten Infobric Site ved å lese inn et HMS-kort, foreta søking (om personen har vært tilkoblet på tidligere arbeidsplasser) eller skrive inn informasjon fra kortet manuelt.
  • Den som er plassadministrator kan stille inn automatisk tillegging av personer på regboks 240, slik at personene automatisk legges til i personaljournalen første gang de leser inn sitt HMS-kort på regboks 240.

Legge til personer via nettjenesten Site

Slik gjør du:

1. Gå til https://site.infobric.com og logg in med brukernav og passord.
  2. Velg den arbeidsplass som personen skal kobles til i feltet Arbeidsplass i menyen.
  3. Klikk på Personer blant hovedalternativene nederst i venstre marg.
  4. Klikk på Legg til i den øverste hovedmenyen.
  5. Tre alternativer vises: Manuelt, Fra kortleser og Gjennom søking.
  6. Velg det alternativet du vil foreta og følg instruksjonene i dialogruten som vises. OBS! For å lese inn personens kort, må drivrutiner og tilhørende programvare installeres, her kan du lese mer.
  7. Når du har lagt til de personer som ønskes, klikk på Oppdatere enheter i menyen, for å distribuere endringer til enhetene på arbeidsplassen.

Legge til personer via regboks 240

Slik gjør du:

1. Gå til https://site.infobric.com og logg inn med brukernavn og passord.
  2. Velg den arbeidplass som personene skal legges til automatisk i feltet Arbeidsplass i menyen.
  3. Klikk på Arbeidsplassinnstillinger i menyen. Dialogruten Arbeidsplass vises.
  4. Klikk på Avansert i menyen og marker alternativet Tillat at personer legges til automatisk med kort under avdelingen Øvrig.
  5. Klikk på Lagre og lukk menyen når du er klar.
  6. Klikk på Oppdatere enheter i menyen, for å distribuere endringer til enhetene på arbeidsplassen.
  7. Når personene leser sitt HMS-kort på regboksen for første gang, legges de automatisk til i personaljournalen for arbeidsplassen.

Automatisk legge til personer

Infobric Site Hurtigguide