Ease CheckIn er vår mobilapp som tilbyr en enkel måte å registrere oppmøte på. Med appen håndteres inn- og utregistrering enkelt i Infobrics mannskapsregistrering ved hjelp av mobiltelefonen. Dette er et godt alternativ for byggeplasser som jobber med prosjekter hvor det kreves en mobil løsning for personalet. Ease CheckIn har også flere andre fleksible funksjoner for en enklere hverdag på din arbeidsplass.
Som bruker er det enkelt å registrere tilstedeværelsen i appen Ease CheckIn:

• Inn- og utsjekk gjøres med et tastetrykk på smarttelefonen.
  • Byggeplasser hvor du er registrert i mannskapslisten vises automatisk i appen.
  • På de byggeplass/anleggsplass som tillater det, kan du selv legge til deg i mannskapslisten via appen

For å komme i gang må det først gjøres tilgjengelig i Infobric Site før det kan gjøres i appen Ease CheckIn. Detta gjøres av bygge- og anleggsplassens plassadministratør.