1. Åpne Ease CheckIn.
  2. Gå til Konto.
    For iOS: Gå til Mine arbeidsplasser. Trykk på Mine opplysninger.
    For Android: Gå till Mine arbeidsplasser. Åpne appens meny, som du ruller ned i venstre hjørne, og velg Mine opplysninger.
  3. Trykk på Fjern konto som du finner nederst.
  4. Skriv inn passordet ditt for å bekrefte fjerning av kontoen.
  5. Trykk siden på Fjern konto.

Kontoen er nå fjernet

OBS! Denne fjerning påvirker kun kontoen din i Ease CheckIn-appen.

OBS! En fjernet konto kan ikke gjenopprettes, så sørg for at kontoen virkelig skal fjernes før du fortsetter.

OBS! For å fjerne personopplysninger (navn, arbeidsgiver, fremmøte osv.) som du har valgt å dele med arbeidsplasser, må du kontakte den respektive arbeidsplassen.